A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Бранепільська гімназія
Медвинської сільської ради

Проект «Надання підтримки Україні у розвитку сучасної системи охорони здоров’я»

Дата: 16.11.2023 11:41
Кількість переглядів: 21

Згідно з Договором про асоціацію між Україною та ЄС (Розділ V, Глава 22 «Громадське здоров’я»), що набрав повної чинності 1 вересня 2017 року, Україна взяла на себе зобов’язання привести свою правову та інституційну базу у відповідність до практик ЄС.
Проект «Надання підтримки Україні у розвитку сучасної системи охорони здоров’я» працює для надання підтримки в модернізації та розвитку стійкої системи громадського здоров’я,

яка би могла забезпечити профілактику захворювань та стандарти контролю, що відповідають законодавству, вимогам та практикам ЄС. За підтримки проекту здійснюється переклад настанов, рекомендацій, інструкцій, регламентів міжнародних та європейських організацій у сфері громадського здоров’я та системи безпеки крові.
Проект фінансується Європейським Союзом і впроваджується компанією GFA Consulting Group GmbH, Гамбург, у консорціумі з Інститутом охорони здоров’я і соціального забезпечення Фінляндії, Гельсінкі. Проект підтримує консолідацію та розширення можливостей Центру громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України (ЦГЗУ) та створення сучасної системи безпеки крові в Україні.

Фото без описуФото без опису

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора