A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Бранепільська гімназія
Медвинської сільської ради

День Безпечного Інтернету

Дата: 14.02.2023 12:14
Кількість переглядів: 33

#ДеньБезпечногоІнтернету 7 лютого 2022 року у світі відзначається День Безпечного Інтернету під гаслом "Разом для найкращого Інтернету". Це вже 20 День безпечного Інтернету. У Бранепільській гімназії було проведено ряд заходів:

• заняття-тренінг "Безпека в Інтернеті" з дітьми старших класів;

• переглянули відеолекторій «Ігроманія» з подальшим його обговоренням.

Аналізуючи переглянуті відеофрагменти, учні знайомилися з основними видами реальних небезпек віртуального світу, які на сьогоднішній день визнано проблемами людства, – це Інтернет-залежність, фішинг як вид шахрайства, соціальні мережі як засіб впливу на політичне та соціальне життя людей, використання інформації агресивного змісту, негативний вплив на психіку та здоров’я дитини.

• анкетування «Інтернет-залежність – хвороба нашого часу»;

• діти створили плакат на тему «Інтернет- друг чи ворог?» для покращення знань про позитивні та негативні сторони при користуванні комп'ютером та іншими гаджетами;

• для дітей молодших школярів класні керівники провели ряд бесід на тематику безпечного користування Інтернетом.

День безпечного Інтернету в Україні є одним із ключових для поширення ідей безпечного користування Інтернетом та сучасними цифровими технологіями. Важливість питання безпечного Інтернету зумовлена тим, що сучасна людина не уявляє свого життя без глобальної мережі, оскільки вона дає багато інформації й можливостей. Молоде покоління не завжди усвідомлює, що може чекати на них у віртуальному просторі.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора