A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Бранепільська гімназія
Медвинської сільської ради

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

День Святого Миколая

Сьогодні в Бранепільську гімназію завітав Святий Миколай. Він приніс подарунки для учнів та вихованців дитячого садочка.Діти дуже раділи його приходу: танцювали, співали, грали у веселі ігри. Учні гімназії щиро дякують керівництву ПОСП "Дружба" за смачні привітання!

12:57 08.12.2023

Андріївські вечорниці

В цьому році за новоюліанським календарем свято Андрія відзначаємо 30 листопада.

12:32 04.12.2023

День пам'яті жертв голодомо́рів

День па́м'яті жертв голодомо́рів — щорічний національний пам'ятний день в Україні, що припадає на четверту суботу листопада.Традиційно в цей день українці відвідують поминальні богослужіння, ставлять символічні горщики з зерном і свічки до пам'ятників загиблим.24 листопада учні Бранепільської гімназії відвідали пам'ятник загиблим від голоду на сільському кладовищі.25 листопада запали свічку пам'яті в своєму вікні! Не забувай! А щоб не повернулось - постав свічку!

14:08 24.11.2023

"Осінній бал"

24 листопада в Бранепільській гімназії відбувся "Осінній бал".Це свято краси, грації, розуму, сили, кмітливості та талантів. Позаду лишилися напружені дні тренувань і підготовки.П' ять чарівних дівчат демонстрували глядачам свої таланти, виборюючи перемогу в конкурсі.Титул "Міс осінь" отримала учениця 7 класу Войтенко Крістіна. "Міс усмішка" - учениця 6 класу Лапікова Ліза, «Міс розумниця» - учениця 9 класу Смірнова Софія, "Міс чарівність" - учениця 7 класу Юрківська Олександра, "Міс талант" - учениця 7 класу Колюка Аліна.

14:04 24.11.2023

День гідності та свободи

21 листопада в Україні відзначають День гідності та свободи – одне зі знакових офіційних свят, встановлене на честь двох революції, які відбулися в Україні у 2004 та 2013 роках. Цього дня українці вшановують пам’ять про людей, які під час Революції Гідності та Помаранчевої революції стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору. В Бранепільській гімназії вчитель історії О. О. Герасименко провела годину- реквієм " Україна- Європейський вибір".

14:02 24.11.2023

Тиждень толерантності

У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей в Бранепільській гімназії з 13 по 17 листопада пройшов Тиждень толерантності.Впродовж тижня робота вчителів початкових класів та класних керівників гімназії була спрямована на формування в учнів поваги до інших людей, їхніх думок. Так для учнів 1 - 9 класів була проведена година спілкування "Планета толерантності". Для вихованців дитячого садочка вихователь Ольга Петруненко провела заняття "Долоньками творимо ДОБРО". Учні 5-9 класів прийняли участь у тренінгу "Будьмо толерантними". Наприкінці заняття учні з задоволенням створили "Квітку толерантності".

09:15 17.11.2023

Як вберегтися від гепатиту А

Це захворювання печінки, спричинене вірусом гепатиту А. На щастя, він не такий небезпечний, як гепатити В і С, бо не провокує розвиток хронічної хвороби печінки і рідко закінчується смертю. За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, майже всі люди, уражені гепатитом А, повністю одужують і у них формується пожиттєвий імунітет до хвороби.Інкубаційний період триває 14-28 днів. Як передається ? Ви можете заразитись гепатитом А через продукти чи воду, забруднені фекаліями інфікованої людини.Вдома цей вірус найчастіше передається через брудні руки, коли інфікована людина готує їжу для всіх членів сім’ї. Тому гепатит А часто називають хворобою брудних рук.

12:20 16.11.2023

Проект «Надання підтримки Україні у розвитку сучасної системи охорони здоров’я»

Згідно з Договором про асоціацію між Україною та ЄС (Розділ V, Глава 22 «Громадське здоров’я»), що набрав повної чинності 1 вересня 2017 року, Україна взяла на себе зобов’язання привести свою правову та інституційну базу у відповідність до практик ЄС. Проект «Надання підтримки Україні у розвитку сучасної системи охорони здоров’я» працює для надання підтримки в модернізації та розвитку стійкої системи громадського здоров’я,

11:41 16.11.2023

Про Національний портал з імунізації

Департамент освіти і науки Київської обласної державної адміністрації надсилає лист Громадської спілки «Коаліція за вакцинацію» від 31.10.2023 № 31/4, який надійшов на адресу Київської обласної військової адміністрації (Київської обласної державної адміністрації), зареєстрований 31.10.2023 за № 32186 щодо інформування населення та популяризації щеплення серед дітей та дорослих (додається). Просимо поширити інформацію про Національний портал з імунізації на своїх медіа ресурсах та на сайтах закладів освіти за прикладом новин, оприлюднених на офіційних сайтах Уряду, МОЗ України та Центру громадського здоров'я МОЗ України:

09:19 15.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора