A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Бранепільська гімназія
Медвинської сільської ради

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Міста - Герої

 Звільнення північних регіонів України від окупанта навесні 2022 року стало важливою подією для нашого народу та всього світу.Це стало можливим завдяки героїзму тисяч військових і добровольців, які боролися проти окупантів, та завдяки підтримці всіх українців, які виражали свою підтримку й відданість державі.Звільнівши Північ, українці побачили, що окупанта можна вигнати. Сили оборони продовжили рух звільнення на півдні та сході України.Звільнивши Зміїний, Херсонщину та Харківщину, ми отримали впевненість, що можемо звільнити всю нашу землю.

11:23 23.03.2023

Вітання

Дорогі, милі жінки!    Природа наділила жінок незрівнянною красою та невичерпною енергією, душевною ніжністю та беззавітною відданістю, життєвою мудрістю та дивовижним терпінням. Ви зберігаєте сімейне вогнище, виховуєте дітей, досягаєте успіхів у професійній та громадській діяльності, залишаючись при цьому завжди молодими та прекрасними. Цього весняного дня бажаємо Вам усмішок, чудового  настрою, сімейного щастя, благополуччя, здоров'я Вам та Вашим близьким! Будьте завжди привабливими, жіночними та улюбленими! Мирного неба над головою. Нехай  Весна принесе  нам ПЕРЕМОГУ!

12:36 08.03.2023

УВАГА !!! ОБЕРЕЖНО !!!

Шановні батьки!Останнім часом в Україні виявлено активність нового молодіжного руху, який набирає популярності в містах України. Вказана течія складається здебільшого з молоді неформальної зовнішності: довге фарбоване волосся, вподобання до «аніме», відповідних групах у «TikTok» та інші атрибути, пов'язані із ними. Конкретна ідеологія відсутня, але полягає у тому, щоб дати відсіч тим, хто їх пригнічує.

13:02 01.03.2023

До 152 річниці від дня народження видатної української поетеси Лесі Українки

До 152 річниці від дня народження видатної української поетеси Лесі Українки в Бранепільській гімназії відбулося засідання літературної гостинної "9 речей, яких ми можемо навчитися у Лесі Українки".В ході заходу діти дізналися багато нового та цікавого про життя та творчість незламної дочки Прометея.

12:08 28.02.2023

День спонтанного прояву доброти

Щороку 17 лютого відзначається День спонтанного прояву доброти (Random Acts of Kindness Day). Попри те, що свято досить молоде, з кожним роком його популярність в суспільстві зростає. Адже добрі діла приносять задоволення не тільки одержувачу, але й надихають радістю тих, хто їх чинить.Мета свята – зробити людей трішки щасливішими та поширити частинку доброти навколо.Тому цьогоріч в Бранепільській гімназії було проведено ряд заходів:

12:00 28.02.2023

Вакцинація – спосіб захисту від інфекційних захворювань

Представництвом дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні підготовані відеоролики під назвою «Захищай своїх», що спрямовані на популяризацію щеплень в Україні (лист Міністерства культури та інформаційної політики України від 02.02.2023 за № 06/11/073-23).

13:38 15.02.2023

День Безпечного Інтернету

#ДеньБезпечногоІнтернету 7 лютого 2022 року у світі відзначається День Безпечного Інтернету під гаслом "Разом для найкращого Інтернету". Це вже 20 День безпечного Інтернету. У Бранепільській гімназії було проведено ряд заходів:

12:14 14.02.2023

Підтримка наших захисників

Учні Бранепільської гімназії постійно намагаються підтримати наших захисників, які боронять неньку Україну. На уроках мистецтва, трудового навчання та на заняттях гуртка "Образотворче мистецтво" діти малювали патріотичні малюнки та листівки, виготовляли обереги для наших захисників. Учнями школи було виготовлено й обереги на благодійний ярмарок, який був проведений за кордоном, всі виручені кошти були перераховані на підтримку нашим ЗСУ.

12:01 14.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора