A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Бранепільська гімназія
Медвинської сільської ради

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

До Дня матері та Дня сім' ї

До Дня матері та Дня сім' ї в Бранепільській гімназії пройшов родинний захід " Тільки родина - як зірка єдина!". На заході були присутні молоді багатодітні матусі наших учнів.Зала була наповнена веселощами, бузковими пахощами, доброю енергетикою та усмішками наших учасників.Усі команди з задоволенням виконували завдання. А родзинкою заходу стало запитання з "чорної скрині".Хай ніколи не згасне український родовід, а наші діти будуть щасливі!

10:13 16.05.2023

Запобігання булінгу

В рамках тижня профілактики негативних проявів в учнівському середовищі в Бранепільській гімназії було проведено ряд заходів, спрямованих на запобігання та протидію булінгу та попередження суїцидальних проявів:- діти старших класів виготовляли буклети "Не закривайте очі: зупинимо булінг разом!", "Скажемо: "Ні!" секстингу. Безпечне використання інтернету", "Ми - за безпечний простір без насилля!";

10:09 16.05.2023

День Цивільного захисту

03 травня в Бранепільській гімназії було проведено День Цивільного захисту, метою його проведення є удосконалення теоретичних знань і практичних навичок у разі виникнення надзвичайних ситуацій.Була здійснена навчальна евакуація на випадок пожежі в приміщенні гімназії. Класні керівники провели тематичні виховні заходи, медична сестра закладу провела майстер-клас з надання першої медичної допомоги, вчитель біології - вікторину "Багато знати - вміло діяти!"Закінчився День підбиттям підсумків.

10:04 16.05.2023

Мінна безпека

Як говорити з дітьми про мінну безпеку?▪️ Виберіть час, коли дитина не зайнята грою чи мультфільмом.▪️ Скажіть, що зараз ви вивчаєте щось абсолютно нове і дуже важливе. Попросіть у неї допомоги, щоб запам’ятати цю інформацію.💥 На картинці — протипіхотна вистрибуюча осколкова міна кругового ураження ОЗМ-72. Покажіть це зображення дитині й запитайте, чи знає вона, що це. Спочатку краще показати ілюстрацію, а іншого разу — реальне фото.▪️ Запитайте дитину, на що їй схожий цей предмет

10:15 25.04.2023

Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?»

Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?», ініційована Оленою Зеленською, має на меті допомогти українцям знайти джерело сили. Джерело внутрішнє, в собі, на рівні усвідомлення й визнання власного психічного стану та хоча б приблизної оцінки ступеня його кризовості. Піклування про ментальне здоров'я має стати звичною відповідальністю кожного. Також необхідно створити систему сервісів і послуг, які зможуть різними засобами та дієвими механізмами підтримати людину, коли вона не справляється самостійно.

09:17 14.04.2023

Вступ до 1 класу 2023/2024 навчального року

З 10 квітня 2023 року Бранепільська гімназія здійснює прийом документів для зарахування дітей до 1 класу на 2023/2024 навчальний рік (в тому числі внутрішньопереміщених осіб). 

09:13 11.04.2023

Соціальні відеоролики «Безпечна країна».

Відповідно до листа Міжнародного благодійного фонду  «Допомога постраждалим внаслідок ДТП» від 20.03.2023 № 03-20/03-23-04 «Про розміщення соціальної реклами з безпеки на транспорті та дорогах» повідомляємо наступне. Фондом створено й накопичено ряд відеоматеріалів, які рекомендовано до використання як соціальну рекламу, спрямовану на популяризацію безпечної поведінки дітей в транспорті й на дорогах.   

09:01 27.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора