A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Бранепільська гімназія
Медвинської сільської ради

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Радіє й сміється уся дітвора - піжамна вечірка пройшла на «УРА»

Усі знають про користь сну і відпочинку для здоров’я людини, а особливо малечі.Щоб діти більше дізналися про важливість денного та нічного сну, вихователь дитячого садочка «Сонечко» Ольга Петруненко організувала для своїх вихованців цікаву та веселу піжамну вечірку.Усі разом танцювали, грали у веселі ігри та відгадували загадки. І, звичайно ж, не обійшлося без традиційних боїв подушками.Веселе дійство подарувало дітям безліч незабутніх вражень.

13:10 10.11.2023

Всесвітній день науки

До Всесвітнього дня науки вчитель хімії та біології Черняшенко Наталія Василівна запросила учнів початкових класів на гостини до кабінету хімії. Там маленькі "чомучки" поринули у світ природничих наук.Такі заходи розвивають пізнавальні інтереси учнів, сприяють формуванню стійкого інтересу до вивчення хімії.І, можливо, сьогодні запалала майбутня зіронька української науки!

13:08 10.11.2023

Тиждень безпеки дорожнього руху

З 16 по 20 жовтня в Бранепільській гімназії пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого було залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях населених пунктів, заміських дорогах, у транспорті.Вчителі фізичної культури та інтегрованого курсу "Здоров'я, безпеки, добробуту" моделювали різні ситуації поведінки пішоходів на дорогах, закріпили знання учнів про дорожні знаки та правила поведінки на зупинках та в громадському транспорті.

09:21 19.10.2023

Європейський день боротьби з торгівлею людьми

18 жовтня відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми, започаткований Європарламентом у 2007 році. Протидія цьому ганебному явищу є основним завданням сьогодення. Жертвою торгівлі людьми може стати кожен, а знання – ефективний інструмент протидії.Соціальний педагог ознайомила дітей 5-9 класів з проблемою торгівлі людьми, основними способами втягнення дітей в торгівлю людьми та як уникнути цієї проблеми.

09:15 19.10.2023

Хліб - всьому голова

Всесвітній день хліба (World Bread Day) відзначається щорічно 16 жовтня. Свято було засновано у 2006 році з ініціативи Міжнародного союзу пекарів і пекарів-кондитерів.В Бранепільській гімназії пройшов захід "Хліб - всьому голова".В ошатній залі лунала музика, співи, звучали українські народні прислів’я та приказки про хліб.

11:09 18.10.2023

Вибори президента та ради колективної справи.

Демократизація неможлива без змін у свідомості громадян. Ці зміни закладає освіта.Школа повинна так організувати процес навчання і спілкування, щоб допомогти учням здобути ті життєві знання, які вони не можуть опанувати самостійно. Цьому сприяє модель демократичної школи, у рамках якої ключова роль відводиться створенню розвинутої системи самоврядування.Вже традиційно в Бранепільській гімназії пройшли вибори президента та ради колективної справи. Вони відбулися з дотриманням всіх демократичних процедур. Президентом гімназії обрана учениця 9 класу Смірнова Софія.Бажаємо успіхів!

11:09 18.10.2023

До Дня захисників та захисниць України

До Дня захисників та захисниць України учасники гуртка "Образотворче мистецтво" виготовили вітальні листівки та обереги для мужніх захисників Вітчизни. Хай вони оберігають наших воїнів від ворожої кулі та прискорять Перемогу!

11:54 03.10.2023

Акція " Теплі вітання"

З 25 вересня по 2 жовтня в Бранепільській гімназії пройшла акція " Теплі вітання", присвячена Дню захисників і захисниць України. Учні спробували себе у ролі волонтерів. Кожний односелець, що захищає Україну, отримав невеличкий подарунок!

11:51 03.10.2023

Міжнародний день людей похилого віку

З нагоди Міжнародного дня людей похилого віку учні Бранепільської гімназії відвідали вчителів - ветеранів педагогічної праці. Ці відвідини вже стали доброю традицією в нашій гімназії! Ці зустрічі наповнені позитивними емоціями та щирим бажанням зустрітися знову!

11:42 03.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора