A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Бранепільська гімназія
Медвинської сільської ради

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Екологічна акція "Зростаємо разом" продовжується

В рамках екологічного проєкту Президента України Володимира Зеленського "Зелена країна" 13 жовтня учні початкових класів Бранепільської гімназії долучилися до екологічної акції "Зростаємо разом". Діти разом з класними керівниками садили саджанці дубків, які люб'язно надала Медвинська сільська рада. Навесні на центральній вулиці села Бране Поле зазеленіє дубова алея.

09:27 18.10.2021

До Дня українського козацтва

14 жовтня - День захисника України. Цей день став для українців не простим святом, а всенародним. Бо захищають нині суверенітет держави військові й добровольці, волонтери і військові медики, дорослі і діти – всі ті, хто в різний спосіб наближають перемогу на Сході України. В переддень святкування у Бранепільській гімназії відбулися різноманітні заходи. Діти власноруч виготовили листівки та привітали учасників бойових дій.

09:17 18.10.2021

Благодійний забіг NO AGE RUN

9 жовтня в Медвинській ОТГ відбувся благодійний забіг  NO AGE RUN зі збору коштів на реконструкцію соціального закладу. В цьому заході взяли участь й учні Бранепільської гімназії. В запеклій боротьбі друге місце виборов учень 8 класу Казьмірович Ілля. Він є не тільки хорошим спортсменом, а й здібним учнем. Допитливий, старанний, відповідальний! Від усієї дружної сім'ї Бранепільської гімназії вітаємо Іллю з перемогою! Бажаємо, щоб всі життєві перешкоди ти долав так же вправно, як здобув і цю перемогу!

14:29 12.10.2021

Вітання ветеранам освітянської ниви

За доброю традицією, що існує в нашому закладі освіти, напередодні Дня вчителя учні поспішають привітати вчителів- пенсіонерів, що довгі роки пропрацювали на освітянській ниві. Не став винятком і цей навчальний рік! Діти власноруч виготовили листівки та з великими букетими осінніх квітів вирушили до знайомих обість. Масу задоволення отримали діти від такого спілкування!

15:20 05.10.2021

Всесвітній тиждень протидії булінгу "Стоп булінг"

З 27 вересня по 1 жовтня у Бранепільській гімназії пройшов Всесвітній тиждень протидії булінгу "Стоп булінг". Протягом тижня відбулися просвітницькі заходи, спрямовані на інформування учнів про шкільний булінг та запровадження адміністративної відповідальності за вчинення булінгу (цькування).

15:15 05.10.2021

День учнівського самоврядування до свята Вчителя

За багаторічною традицією День вчителя в Бранепільській гімназії готують учні найстаршого класу. В цьому році учні на чолі з класним керівником А. Сірик ретельно готувалися до цього свята. Їх старання не були даремними! Діти подарували учительському колективу масу позитивних емоцій.

13:29 01.10.2021

Вітання з Днем працівника освіти

Щиро вітаємо всіх працівників з професійним святом.Бажаємо Вам, дорогі вчителі, відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення і щастя.  Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх Ваших починаннях будуть супутниками успіх і удача!

08:50 01.10.2021

До Дня людей похилого віку

Напередодні Міжнародного дня людей похилого віку, що відзначається 1 жовтня, учні Бранепільської гімназії на занятті гуртка "Образотворче мистецтво" виготовили святкові листівки, які передали в Медвинську сільську раду. Вже 1 жовтня вони дійдуть до своїх адресатів - людей похилого віку нашої громади!

13:41 30.09.2021

80-ті роковини трагедії Бабиного Яру

        29 вересня вчитель історії провела  для учняв гімназії урок «Бабин Яр. Злочини проти людства».Захід проводився з метою гідного вшанування пам’яті жертв злочинів, скоєних нацистами під час Другої світової війни (німецько-радянської війни), зокрема, під час окупації німецько-нацистськими військами міста Києва. 

14:18 29.09.2021

Міжнародний день миру

Щороку 21 вересня у всьому світі відзначається Міжнародний день миру. Учні Бранепільської гімназії також долучилися до святкування. Зранку на шкільному подвір'і проходив конкурс малюнку на асфальті "Ми за мир!" Учні завзято працювали над створенням своїх "шедеврів". Соціальний педагог О. Петруненко провела виховний захід для учнів початкових класів "Подаруй світу усмішку!"

09:43 24.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора