A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Бранепільська гімназія
Медвинської сільської ради

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Конкурс "Космічні фантазії"

Здобувачі освіти взяли участь у обласному етапі конкурсу "Космічні фантазії". Цього року вони разом з керівником гуртка "Образотворче мистецтво" Л.В. Феокрітовою не  тільки малювали, а  ще й  виготовили  гру про подорож у космос.

14:07 20.01.2022

Дивовижні візерунки

 Легкою тріскотливою ходою в Україну прийшла зима. Вона загорнула всі парки, вулиці, бульвари та будинки в білу пухнасту ковдру.    Здається, у цей період навіть мерехтливі візерунки, старанно виведені «морозним» пензликом природи на  шибці повинні бути не просто дивними, а по-справжньому чарівними. Шкода, зима не завжди радує передноворічним снігопадом, чого вже говорити про білу філігрань на склі. Тому  учні вирішили  самостійно прикрасити  вікна школи дивовижними візерунками.

09:22 14.01.2022

Новорічний ранок

Ось і настало свято Нового року. В Бранепільському дитячому садочку «Сонечко» розпочалися Новорічні свята. Новий рік – час подарунків, сюрпризів, веселощів. Час – коли довкола панує добра магія і казка. Наші діти нетерпляче очікували на свято і зустрічали його з надзвичайним захопленням. Колектив дитячого садка кожного року турбується про те, щоб Новорічне свято для малечі було справжнім дивом. І цього року вихователі пригостили малечу  солодкими подарунками.

11:17 30.12.2021

Підсумки обласного етапу Всеукраїського конкурсу «Новорічна композиція»

  Підведено підсумки обласного етапу Всеукраїського конкурсу «Новорічна композиція».  Вітаємо Колюку Аліну, ученицю 5 класу, вихованку гуртка «Образотворче мистецтво» Бранепільської гімназії за роботу « Морозні квіти у вінку, мов в новорічному танку» (керівник Феокрітова Л.В.) за зайняте ІІІ місце в області.

10:24 28.12.2021

День Святого Миколая

День Святого Миколая – це своєрідний символ людської надії і віри у своє краще майбутнє. Українці  здавна вважають Святого Миколая своїм покровителем, вихователем та заступником дітей і юнацтва. У цей день навіть дорослі починають вірити в чудеса, а діти з нетерпінням чекають ранку, щоб зазирнути під подушку або в чарівний чобіток, адже так приємно знайти в ньому подарунки.

13:02 17.12.2021

Пам'яті видатного українця Богдана Дмитровича Гаврилишина

З жовтня по грудень в Бранепільській гімназії були проведені заходи, спрямовані на вшанування пам'яті видатного українця - Богдана Дмитровича Гаврилишина. За цей час учні познайомились з життям та діяльністтю Гаврилишина, разглянули та дискутували з  приводу його "Декларації відповідальності людини", переглянули фільм " Місія - свобода". Результатом освітньої діяльності стало виготовлення постера.

11:41 16.12.2021

Наші здобутки. Вітаємо з перемогою.

       Добігає завершення 2021 рік. У цей час прийнято підводити підсумки першого семестру. Весь цей час ми плідно працювали, накопичували нові знання та навички. Не забували про старі шкільні традиції та історію нашого славетного Браного Поля. І маємо чим похизуватися!

14:11 14.12.2021

Чудова традиція "Калита"

У нашого народу існує чудова традиція- 13 грудня святкувати Андрія. Тож і ми, віддаючи шану минувшині на вечорницях відроджуємо те найдорожче, що є в народі- його мову, пісню, історію, звичаї. Ой, калита, калита, із чого ти вилита?

14:07 14.12.2021

Всесвітній день української хустки.

Щороку 7 грудня відзначається Всесвітній день української хустки. Воно покликане об’єднати жінок різного віку, фаху та національності та зберегти національні традиції.

08:39 08.12.2021

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

Щорічно з 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства» з метою привернення уваги до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

09:11 06.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора